Košík
prázdny

Sledovanie
objednávok

Články

Na ktoré produkty Jack and Jill Kids nedajú dopustiť TRAVELBLOGERI?

V spolupráci s blogermi CESTUJ S DEŤMI vám poradíme, ktoré produkty Jack N´Jill jednoznačne využijete na svojich cestách. Majú s nimi niekoľkomesačné skúsenosti a nedajú na ne dopustiť!

Pri cestovaní s deťmi je veľmi dôležité klásť dôraz na balenie celej rodiny.
Každá maminka má určite vlastný zoznam kozmetiky a oblečenia podľa ktorého pri balení postupuje a ktorý sa mení s pribúdajúcim vekom detičiek.

Marika / Cestujsdetmi.sk
Pri balení sa na akúkoľvek dovolenku, alebo výlet, začínam balenie lekárničkou a kozmetikou. Zabudnúť zbaliť chlapcom tričko, alebo tepláky nie je až taký problém, ako nemať kefku, či pastu, alebo kvalitný opaľovací krém.

Na cestách po exotike sme sa viackrát stretli s osvetou minerálnych opaľovacích krémov, ktoré nezaťažujú vodný ekosystém, nakoľko neobsahujú nanočastice a iné škodlivé chemické látky. V Mexických ekoparkoch nám dokonca vzali vlastné opaľovacie krémy a dali nám ich - minerálne.
Tu sme sa s minerálnym krémom stretli po prvýkrát, ešte v roku 2018. Z Mexika sme si niekoľko takýchto ekologických krémov sami priniesli a po ich domíňaní sme hľadali podobné produkty aj u nás na Slovensku.
Práve toto bol moment, kedy som prvý krát natrafila na značku Jack and Jill Kids.
Prírodný opaľovací krém Sunscreen je svojim prírodným zložením naozaj výnimočný. Ľahko sa nanáša a vďaka upokojujúcemu výťažku z harmančeka a nechtíka krásne zhydratuje pokožku.
V rámci Slovenska chodíme v letných mesiacoch plávať do jazier, celoročne do termálnych prameňov, teraz už bez výčitiek. Tento krém balím na naše cesty ako prvý.

Máme za sebou obdobie, kedy bola dezinfekcia neoddeliteľnou súčasťou našich dní a prvou vecou, ktorú rodič balil na cestu zo svojej domácnosti. Či už do auta, do kabelky, alebo deťom do školskej tašky, či batôžteka. Aj vy ste mali vždy úplne zosušené ruky po použití dezinfekcie? Krémov na ruky sme popri používaní dezinfekcie míňali na kilá. Práve počas tohto obdobia suchých rúk sme objavili v bežne dostupných drogériách a bio obchodoch sanitizéry Jack and Jill Kids v hravom puzdre. Dokonca aj pubertiakom sa páčia a s nadšením ich nosia kade tade. Každý máme ten svoj - vždy iný a stali sa neoddeliteľnou súčasťou našich výletov. Ich obrovskou výhodou (okrem úžasného dizajnu) je, že nevysušujú pokožku! Práve naopak - aj napriek tomu, že zničia 99,9% vírusov a baktérií, pokožka po ich použití zostáva hydratovaná a hebká vďaka glycerínu. Starý tandem dezinfekcia + krém na ruky vymenil sanitizér Jack and Jill, ktorý už ani baliť nemusíme, nakoľko je neodmysliteľnou súčasťou nášho auta, kabelky, či batohov.

Hygiena medzizubných priestorov je často rodičmi podceňovaná. Náš Michael bude mať onedlho 14 rokov a tento rok zažil svoje prvé vŕtanie malinkého kazu.
Medzizubné priestory sa naučil čistiť už ako malý chlapec - predškolák. Téma ekológie rovnako ako v prípade opaľovacích krémov, tak aj v otázke ústnej hygieny, nás tiež trápila. Tvoriť odpad medzizubnými šabličkami, ktorých sme mesačne minuli hneď niekoľko, nie je veľmi príjemný pocit.
O to väčšia úľava prišla, keď sme objavili Fairy Floss, kompostovateľnú zubnú niť pre deti s jahodovou príchuťou. Neverili sme, že tieto pevné a farebné šabličky, v tvare žirafiek sú vyrobené z kukuričného škrobu. Na prvý pohľad sú na nerozoznanie od tých plastových. Tieto však bez výčitiek vhodíte do koša v hoteli, alebo do kompostu vo vlastnej záhrade. Ich obrovským benefitom je, že sú balené zvlášť (samozrejme v plne kompostovateľných obaloch) a tak si vždy vezmeme iba toľko, koľko na dovolenke využijeme.
____________________________

ĎAKUJEME za cenné rady travelblogerov a veríme, že ste sa inšpirovali ich skúsenosťami z ciest.