Košík
prázdny

Sledovanie
objednávok

Články

NOVINKA – MEGA balenie, ktoré sa oplatí!

Ideálna pre nadšených čističov zúbkov a pre rodinu plnú detí! Vaša obľúbená prírodná jahodová detská zubná pasta je teraz dostupná v ekonomickom balení za výhodnú cenu.

Štyri pasty za cenu troch.

To je naša novinka MEGA BERRY v extra veľkom balení 200g.

Jemná gélová formulácia neobsahuje fluoridy a je vhodná od 6 mesiacov (keď sa zvyčajne prerezávajú prvé zúbky).

Zubná pasta Jack N' Jill s obsahom 40 % xylitolu napomáha vyrovnávať pH v ústach. Ukázalo sa tiež, že xylitol redukuje baktérie zachytené v zubnom povlaku, zatiaľ čo oxid kremičitý jemne čistí zuby, čím pomáha predchádzať tvorbe zubného povlaku.

Extrakt z nechtíka lekárskeho pomáha prirodzene upokojovať ďasná. Odporúča sa, aby sa vaše dieťa naučilo čistiť si zuby po každom jedle, čo pomôže osvojiť si návyky ústnej hygieny. 

Prírodná certifikovaná zubná pasta Jack N’ Jill získala certifikáciu COSMOS Natural Standard Ecocert. Ecocert je popredný svetový špecialista na certifikáciu udržateľných postupov a ekologických produktov. Týmto certifikátom sa pýšia všetky naše zubné pasty bez výnimky.

Deti si častokrát neuvedomujú, prečo si čistíme zuby.

Ak ste sa niekedy stretli s výzvou pri umývaní zúbkov svojmu drobčekovi, chápeme vaše obavy. Naša prírodná zubná pasta Jack N' Jill chutí tak skvele, že prirodzený návyk čistenia zvládnete hravo. Čas čistenia zúbkov vo vašej kúpeľni sa zmení – dokonca aj s tými najnáročnejšími deťmi.

Ani najmenším deťom nehrozí riziko pri jej prehltnutí, pretože je naša pasta bezpečná a plná organických zložiek. Čistenie zúbkov sa aj vďaka našej Mega Berry zubnej paste stane zábavou a príjemným rituálom bežných dní.

A nezabudnite, každá zubná pasta potrebuje svoju zubnú kefku.